Restoran s dnevnom ponudom gotovih jela, besplatna dostava, catering, krstitke,pričesti,krizme…

O nama

U mirnom okruženju istočnog dijela Zagreba, s pogledom na jezero, dječje igralište te nogometne i teniske terene, smjestio se restoran “Zlatna medalja” . U ovoj oazi mira možete uživati svakodnevno, bilo u jednostavnom obroku ili posebnim prigodama.
Zlatna medalja se razvila kao logičan nastavak na “starijeg brata” – restoran Borsalino , osnovan 1999. u CMP Savica Šanci. Zahvaljujući vlasniku oba restorana, gospodinu Smiljku Barišiću koji je svoje umijeće, ali prije svega ljubav prema ovom poslu prenio na svoje stručno osoblje, ne samo da su privukli goste, nego su i pridobili njihovo stalno povjerenje.
Stručno osoblje restorana odgovorit će na najzahtjevnije želje gostiju – od kreiranja jelovnika za organizaciju svih vrsta događanja do vrhunske usluge u potpunosti podređene zadovoljstvu svakog gosta.
U našim restoranima možete rezervirati termine za sve vrste svečanih prigoda, uključujući i svadbene svečanosti do 280 osoba u restoranu Zlatna medalja . U restoranu Borsalino www.borsalino.hr. također možete rezervirati termine za sve vrste svečanosti do 90 osoba. Vršimo i usluge cateringa iz oba restorana. Uz to, za vas smo osigurali i 100 parkirnih mjesta.