Restoran s dnevnom ponudom gotovih jela, besplatna dostava, catering, krstitke,pričesti,krizme…

Svadbe

Dan vjenčanja za mladence je jedan od najsretnijih, ali isto tako i najstresnijih dana u njihovim životima. U restoranu Zlatna medalja trudimo se pružiti vrhunsku uslugu popraćenu dugogodišnjih iskustvom u organizaciji raznih posebnih prigoda te nam s povjerenjem prepustite brigu o gastronomskim užicima Vas i Vaših gostiju.

Tokom cijele godine za svadbe petkom darujemo Vas popustom od 10% na svaki menu iz ponude.

Nudimo Vam:

  • Okrugle ili kvadratne stolove
  • Navlake za stolice
  • Svadbena torta po izboru i svadbene kolače
  • Voćni stol
  • Cvijeće i ukrašavanje sale

 

U nastavku Vam prezentiramo našu ponudu svadbenih menija:

SVADBENI MENU I

Preuzmi

HLADNO PREDJELO
PRŠUT – KULEN – ŠUNKA – DOMAĆA KOBASICA
SIR – SVJEŽI SIR I VRHNJE – FRANCUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI

JUHA
GOVEÐA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA

GLAVNO JELO
PEČENA PURICA
POHANI PILEĆI FILE
PEČENA SVINJETINA

PRILOZI
POVRĆE NA MASLACU –MLINCI – PEČENI KRUMPIR

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

VINSKI GULAŠ 

DOMAĆI KRUH

VOĆNI STOL

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 1/1
  • VINO : CRNO „VRANAC „
  • PIVO : OŽUJSKO 0,5 l, KARLOVACKO 0,5 l, OŽUJSKO COOL 0,5 l
    NAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.

SVADBENI MENU II

Preuzmi


HLADNO PREDJELO
PRŠUT – KULEN – ŠUNKA – DOMAĆA KOBASICA
SIR – SVJEŽI SIR I VRHNJE – FRANCUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI

JUHA
GOVEÐA JUHA S DOMACIM REZANCIMA

GLAVNO JELO
POHANI PILEĆI FILE
PEČENA TELETINA
PUREĆI FILE U UMAKU „CURY“

PRILOZI
POVRĆE NA MASLACU –RIZI-BIZI – PEČENI KRUMPIR

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

SLAVONSKI ČOBANAC 

DOMAĆI KRUH

VOĆNI STOL

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 1/1
  • VINO : CRNO „VRANAC „
  • PIVO : OŽUJSKO 0,5 l, KARLOVACKO 0,5 l, OŽUJSKO COOL 0,5 lNAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.

 

SVADBENI MENU III

Preuzmi


   

HLADNO PREDJELO
PRŠUT – KULEN – ŠUNKA – DOMAĆA KOBASICA
SIR – FRANCUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI

JUHA
GOVEÐA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA

TOPLO PREDJELO
KUHANA JUNETINA – UMAK (HREN-RAJCICA)

GLAVNO JELO
TELETINA ISPOD PEKE
POHANI PILECI FILE
PURECI MEDALJONI U UMAKU (MODENA-ŠAMPONJONI)

PRILOZI
POVRĆE NA MASLACU –RIZI-BIZI – PEČENI KRUMPIR

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

SLAVONSKI ČOBANAC 

DOMAĆI KRUH

VOĆNI STOL

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 1/1
  • VINO : CRNO „VRANAC „
  • PIVO : OŽUJSKO 0,5 l, KARLOVACKO 0,5 l, OŽUJSKO COOL 0,5 lNAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.

 

SVADBENI MENU IV

Preuzmi


HLADNO PREDJELO
PRŠUT – KULEN – ŠUNKA U KRUHU – DOMAĆA KOBASICA
SIR I VRHNJE – SIR – FRANCUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI

JUHA
KREM JUHA OD ŠAMPINJONA

TOPLO PREDJELO
PALAČINKE „NELLSON“

GLAVNO JELO
TELETINA ISPOD PEKE
ZAGREBAČKI ODREZAK
PISANICA „STUBICA“

PRILOZI
POVRĆE NA MASLACU –NJOKI – KRUMPIR POD PEKOM

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

ČOBANAC 

SVADBENA TORTA PO IZBORU – SVADBENI KOLACI

DOMAĆI KRUH

VOĆNI STOL

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 1/1
  • VINO : CRNO „VRANAC „
  • PIVO : OŽUJSKO 0,5 l, KARLOVACKO 0,5 l, OŽUJSKO COOL 0,5 lNAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.

SVADBENI MENU V

Preuzmi


 

HLADNO PREDJELO
PRŠUT – KULEN – ŠUNKA U KRUHU – DOMAĆA KOBASICA
SIR I VRHNJE – SIR – FRANCUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI

JUHA
GOVEÐA JUHA SA DOMAĆIM REZANCIMA

TOPLO PREDJELO
KUHANA JUNETINA SA UMAKOM (HREN-RAJČICA)

GLAVNO JELO
TELETINA ISPOD PEKE
MEDALJONI U UMAKU OD ŠAMPINJONA
PUNJENA PANIRANA PILECA PRSA (PRŠUT-SIR)

PRILOZI
POVRĆE NA MASLACU –NJOKI – KRUMPIR POD PEKOM

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

ČOBANAC 

SVADBENA TORTA PO IZBORU – SVADBENI KOLACI

DOMAĆI KRUH

VOĆNI STOL

CVIJEĆE

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 1/1
  • VINO : CRNO „VRANAC „
  • PIVO : OŽUJSKO 0,5 l, KARLOVACKO 0,5 l, OŽUJSKO COOL 0,5 l
  • NAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.

SVADBENI MENU VI

Preuzmi


HLADNO PREDJELO
PRŠUT – BUÐOLA – ZIMSKA KOBASICA – KULEN
SIR I VRHNJE S POVRCEM – SIR – FRANCUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI

JUHA
GOVEÐA JUHA S KNEDLAMA OD GRIZA

TOPLO PREDJELO
DOMAĆI NJOKI U UMAKU OD GORNGOZOLE

GLAVNO JELO
TELETINA ISPOD PEKE
LUNGIĆ U UMAKU OD ŠAMPINJONA
PUNJENA PANIRANA PUREĆA PRSA (PRŠUT-SIR)

PRILOZI
POVRĆE NA MASLACU –NJOKI –KRUMPIR POD PEKOM

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

DESERT
MAKOVNJAČA I ORAHNJAČA

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

ZAGORSKA GULAŠ
DOMAĆI KRUH
SVADBENA TORTA PO IZBORU – SVADBENI KOLAČI
CVIJEĆE I VOĆE

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : ŠAMPANJAC, JEGERMEISTER, BALLANTINES, STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 1/1
  • VINO : CRNO „VRANAC „
  • PIVO : OŽUJSKO 0,5 l, KARLOVACKO 0,5 l, OŽUJSKO COOL 0,5 lNAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.

SVADBENI MENU VII

Preuzmi


HLADNO PREDJELO
PRŠUT – BUÐOLA – ZIMSKA KOBASICA – KULEN
SIR I VRHNJE S PAPRIKOM – SIR – ROLANI SIR U PAPRICI – RUSKA SALATA
KISELI KRASTAVCI – MASLINE – FEFERONI – ZELENA SALATA

JUHA
GOVEÐA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA

TOPLO PREDJELO
ZAPEĆENI ZAGORSKI ŠTRUKLI

GLAVNO JELO
PEČENA TELEĆA ROLADA
SAVITAK OD PUREĆIH PRSA
CORDON BLUE (PILEĆI ZAGREBAČKI)
MEDALJONI U UMAKU OD GLJIVA

PRILOZI
POVRĆE NA PARI – KROKETI – KRUMPIR ISPOD PEKE – RIZI-BIZI

SALATA
RAJČICA – ZELENA SALATA – KUPUS – KRASTAVCI – PAPRIKA

KAVA
MLIJEKO – ŠLAG

DESERT
ŠTRUDLA OD SIRA, JABUKA I VIŠNJA

PEĆENJE
50% JANJETINA – 50% ODOJAK
LUK – PAPRIKA – RAJČICA

LOVAČKI GULAŠ
DOMAĆI KRUH
SVADBENA TORTA PO IZBORU – SVADBENI KOLAČI
CVIJEĆE I VOĆE

PRESVLAKE NA STOLCIMA

  • NEOGRANIĆENA KONZUMACIJA DOMAĆIH ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA
  • APERITIVI : ŠAMPANJAC, JEGERMEISTER, BALLANTINES, STOCK, VODKA, LOZOVAČA, ŠLJIVOVICA, PELINKOVAC, AMARO
  • GAZIRANI SOKOVI : COCA-COLA, FANTA, MINERALNA VODA JAMNICA 1/1
  • NEGAZIRANI SOKOVI :JABUKA, RIBIZL, JUCE, GUSTI
  • VINO : BIJELO „BUHAČ“ DOMAĆE –ILOK 0,75 L
  • VINO : CRNO „MERLOT – CABERNET SAUGVINON – 0,75 L„
  • PIVO : KARLOVACKO 0,5 l: LAŠKO 0,5 l;KRUŠEVICA 0,5 l
  • NAPOMENA : PLATIVO U KUNSKOJ PROTUVRIJEDNOSTI OBRAČUNATO PO SREDNJEM TEČAJU HNB-a NA DAN UPLATE.